Dinner Fashion SHOW

Dinner Fashion SHOW
Woensdag 29-11-2017 organiseren MOOI! by Natashja, Feel Well by Hetty, Lotz & Linde en Gewoon Leuk Men & Kids een Dinner Fashion Show bij Ristorante Altamura te Holten!

Een gezellig avondje uit met vrienden/familie! Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren de deelnemende winkels de prachtige feestcollecties voor de feestdagen met een leuke modeshow.

De tickets kunt u vanaf 11-11-2017 kopen bij de deelnemende winkels. Een ticket kost slechts €19,99! Daarvoor krijgt u een lekker welkomstdrankje, voorgerecht, hoofdgerecht én een nagerecht.

Ook zullen wij deze avond leuke cadeautjes verloten. Reserveer snel want er zijn maar 50 plekken beschikbaar, VOL=VOL! Woensdag 29-11-2017 organiseren MOOI! by Natashja, Feel Well by Hetty, Lotz & Linde en Gewoon Leuk een Dinner Fashion Show bij Ristorante Altamura te Holten. Een gezellig avondje uit met vrienden of familie. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren de deelnemende winkels de prachtige feestcollecties voor de feestdagen tijdens een leuke modeshow. De tickets kunt u vanaf as. zaterdag 11-11-2017 kopen bij de deelnemende winkels. Een ticket kost slechts € 19,99 daarvoor krijgt u een lekker welkomstdrankje, voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Ook zullen wij deze avond leuke cadeautjes verloten. Reserveer snel want er zijn maar 50 plekken beschikbaar, VOL=VOL! Wij hebben er erg veel zin in en het wordt gegarandeerd een fantastische avond!

28 people interested

Source

About

4 comments

  1. Christel Buijvoets zullen we gaan??

  2. Yes. We gaan Monique Van Beek-Ten Have.

  3. Is dit leuk Ingrid ten Have en Herma Heuvelman????

  4. Marieke Rientjes wat voor ons?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *