Weer super gave (maxi)jurkjes, tops en (maxi) rokjes binnen gekregen van LOVESTA…

Weer super gave (maxi)jurkjes, tops en (maxi) rokjes binnen gekregen van LOVESTA...
Weer super gave (maxi)jurkjes, tops en (maxi) rokjes binnen gekregen van LOVESTATION!!!

Maak nog kans op zo’n vrolijke jurk door te reageren wie jij hem gunt……
Zaterdag maken we de winnaar bekend!!!
#Lovestation, #Vrolijkekleuren, #Hip

Source

About

5 comments

  1. Ik gun hem Marieke Pleizier voor haar dochter Anne!

  2. Super leuke jurkjes, die gun ik zeker mijn dochter Nikki zal haar leuk staan

  3. Die gun ik mijn dochter Bo van harte!! Zal ze prachtig vinden!

    En anders voor de dochters van mijn vriendinnen en buurvrouwen dus voor Marjolein Muller, Christien Koebrugge, Leonie van Lindenberg, Ilse Smit, Ina Huzen Marieke Denekamp en Renée Grave-Welmer zou ook mogen 😉 😉

  4. Ik gun het m’n buurvrouwen Jenifer Bram Marieke Denekamp Ilse Smit Leonie van Lindenberg René Renée Grave-Welmer maar ook m’n schoonzusjes Nické Meijerink Sandra Huzen-aan Het Rot. Helaas zal m’n eigen dochter deze kindermaatjes niet meer passen

  5. Ik geef graag zo’n mooie maxi jurk aan 1 van mijn 2 meiden!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *